Desinfisering – Forebygge Smitte

Viktigheten av et grundig renhold har kommet tydelig fram de siste ukene. Spesielt de punktene «alle» tar på, såkalte «berøringspunkter». Disse punktene kan desinfiseres jevnlig. Et enkelt, men svært effektivt og godt tiltak for å forebygge sykdom.

 

Noen av berøringspunktene vi anbefaler å desinfisere:

  • dørhåndtak
  • heisknapper
  • trapperekkverk
  • inngangspartier
  • servant
  • kaffemaskinen
  • og lysbrytere!

 

Ønsker du desinfisering av dine lokaler? Flere av våre kunder ønsker at vi daglig desinfiserer berøringspunkter. Vi kan gjøre alt fra å desinfisere berøringspunkter, til å vaske rom for rom eller til og med vaske ned hele bygg. ProClean jobber daglig for stat og kommune og har mange års erfaring med smittevask innen helsesektor.

Hva kunne du tenke deg?

Ta kontakt for mer informasjon.

Vi søker lærlinger

Vi er stolte over å være en godkjent lærebedrift i renholdsoperatørfaget.

Vi ønsker å være med på å gi voksne og ungdommer en mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og vi vil i den forbindelse sette fokus på at renhold er ett viktig fag.

Vi er derfor aktivt ute for å søke etter nye lærlinger.

Sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift

ProClean as er meget stolte over å annonsere at vi i fra og med desember 2009 er sertifisert som Miljøfyrtårnbedrift.

Vi har i mange år jobbet med miljøprofilen vår, og har hatt sterk fokus på miljøet. Vår kunnskap er nå satt i system og løftet et hakk høyere. Vi er stolte bærere av tittelen Miljøfyrtårnbedrift.

Miljofyrtarn

Achilles sertifisert. ID nr 26207

Fra og med mai 2010 er vi Achilles sertifisert.

Sertifiseringen innebærer krav til kvalitetstyring i samsvar med ISO 9001:2000. Acilles Felles Kvalifikasjonsordning er pr dags dato i bruk i til sammen 20 selskap i oljeindustrien på norsk og dansk sokkel. Resertifisert november 2011.

Achilles sertifisert